Citrus Aurantium

Az igazán eredményes fogyás egyik kiemelkedő pontja az anyagcsere megfelelő működése, amelyhez elengedhetetlen a megfelelő és egészséges táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás is. Azonban ma már olyan sokoldalú súlycsökkentő étrend-kiegészítő is található a piacon, amely megalkotásánál erre is gondoltak. A BeSlimmer, amely Gönczi Gábor fogyásának is titka, igazán sokoldalúan képes támogatni a testsúly csökkentő folyamatokat. Kiemelkedő hatékonysága pedig a 4 gyógynövény és a króm tartalomnak köszönhető, továbbá persze annak, hogy ezek az összetevők egymás hatásait kiegészítve veszik fel a harcot a makacs zsírpárnák ellen.

A BeSlimmer Citrus Aurantium, vagyis a keserűnarancs tartalma révén biztosítja a fogyasztók számára az anyagcsere megfelelő működését, az energia növelését, továbbá az éhség csökkenését is. A BeSlimmer kapszulák a világ gyógyító kultúráinak legjavát tartalmazzák, így bárkinek segítséget nyújthatnak a tökéletes alak felé vezető úton.

keserunarancs

Citrus Aurantium

A BeSlimmer összetevői között kiemelt szerepet kapó Citrus Aurantium, vagy ismertebb néven keserűnarancs a citrusok nemzetségébe sorolható déli gyümölcs. Pozitív élettani hatásainak köszönhetően már az ókori Kínában is alkalmazták gyógyászati célokra.

Tradicionális kínai gyógyászati felhasználása:

  • gyomor- és bélrendszer egészségének megőrzése
  • a máj egészségének védelme
  • a keringés élénkítése
  • az étvágy csökkentése
  • az anyagcsere serkentése

Arról már korábban szóltunk, hogy az igazán hatásos súlycsökkenés alapja az anyagcsere megfelelő működése, azonban emellett fontos az étvágy csökkentése és az energia fokozása is. A továbbiakban nézzük meg, hogy a Citrus Aurantium, milyen hatóanyag tartalommal biztosítja ezt.

A keserűnarancs 2 fontos összetevője és előnye:

  • szinefrin: Ennek a kémiai anyagnak köszönhetően a Citrus Aurantium segítségével hatékonyan fokozható a zsírvesztés. A szinefrin ugyanis kiváló anyagcsere serkentő és étvágy csökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A keserűnarancs fogyasztásával egyes, zsírok lebontását segítő receptorok is stimulálhatóak, amelynek köszönhetően az anyagcsere gyorsulása figyelhető meg.
  • oktopamin: Ez a keserűnarancs másik fontos összetevője, amely egyfajta hamis neurotranszmitterként működik. Mit is jelent ez pontosan? Az oktopamin kétféle reakciót okoz, megszűnteti az éhségérzetet, hiszen teltségérzetet okozó kémiai jeleket küld az agy számára, valamint elősegíti az izomtömeg növelését növekedési hormon kiválasztásával.

A Citrus Aurantium - ot sokan kiváló zsírégetőként, valamint természetes energizálóként tartják számon.

Diétás termékek

Ukko tea Fogyasztóteakeverék 150g

Ukko tea Fogyasztó teakeverék 150g

Mate tea, zöld tea, fahéj, gyömbér, kapor, koriandermag és fodormenta teakeverékével a tartós és hatékony fogyás eléréséért.

Ár: 3490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!