Fucus vesiculosus

A sikertelen fogyókúra hátterében számos probléma állhat, amelyekre a BeSlimmer megalkotásánál egytől-egyig megpróbáltak figyelni. A kapszulák hatékonysága a tökéletesen összeállított összetevőknek köszönhető, amelyek között a Fucus vesiculosus is megtalálható.

BeSlimmer összetevői a világ minden tájáról a tartós karcsúságért!

A Fucus vesiculosus az egyik legelterjedtebb alga fajta, amelyet hólyagmoszat néven is ismerhetünk. Az igazán hosszú levelei, amelyek akár a 100 métert is elérhetik, apró hólyagokkal borított felszínnel rendelkeznek. A Fucus vesiculosus gazdag hasznos anyag tartalommal rendelkezik.

Beslimmer

Összetevői között található:

  • alginsav
  • béta-karotin
  • kálium
  • ásványi anyagok
  • jód

Régóta felhasznált termék az elhízás és a székrekedés kezelésére, azonban egyre növekvő népszerűsége a magas jód tartalmának köszönhető, hiszen hatékonyan alkalmazható a pajzsmirigy alulműködés esetén is. A Fucus vesiculosus, vagyis a hólyagmoszat hatékony segítség a lelassult anyagcsere és a pajzsmirigy működésének fokozására. Nagyszerű gyógynövényként ismert, amely a BeSlimmer összetevői között is fontos szerepet lát el. Kutatásokkal igazolt, hogy a hólyagmoszat rendszeres fogyasztásával magas jód és alginsav tartalmánál fogva kiválóan támogatható a súlycsökkenés.

Hólyagmoszat további előnyei:

  • növeli a teltségérzetet
  • csökkenti az étvágyat

Az alginsav kiváló vízmegkötő tulajdonságú, nagy szénhidrát molekula. Képes saját tömegének akár 300 - szorosát is megtartani. A hólyagmoszat továbbá pozitív hatással van a bélműködés javítására, tisztítja az emésztőrendszert és gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, amely rost tartalmának köszönhető.

Az anyagcsere és a súlycsökkenés

A lassú anyagcsere sok esetben a nem megfelelő táplálkozás következménye, így bármely súlycsökkentő megoldást is választjuk elengedhetetlen az egészséges és megfelelő táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás. Továbbá a genetika is állhat a háttérben. Azonban egy biztos a lassú anyagcsere székrekedéshez és felesleges kilók lerakódásához vezethet, amellyel sokan küzdenek. A BeSlimmer megalkotásánál is figyeltek ezekre az egészségügyi problémákra, amelyek orvoslására több összetevő is koncentrál. A korábban megismert hólyagmoszat is ennek a tulajdonságának köszönhetően van jelen a kiváló összetevők között. Hiszen a jól működő anyagcsere folyamat az egyik legfontosabb alapja, hogy az elfogyasztott élelmiszert a szervezet energiává tudja alakítani.

A BeSlimmer évezredes, kontinenseken átívelő tudást ötvöz, amelynek köszönhetően éhezés nélkül érhető el a vágyott alak az anyagcsere beprogramozásával.

Diétás termékek

Ukko tea Fogyasztóteakeverék 150g

Ukko tea Fogyasztó teakeverék 150g

Mate tea, zöld tea, fahéj, gyömbér, kapor, koriandermag és fodormenta teakeverékével a tartós és hatékony fogyás eléréséért.

Ár: 3490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!