Phyllanthus amarus

Kevesen gondolnánk, de a szervezetben fellépő gyulladások szoros összefüggésben lehetnek a súlycsökkentő program sikertelenségével is. A testben megjelenő gyulladások kialakulását valamilyen külső, negatív inger váltja ki, amelynek hatására a szervezet a komplex védelmi rendszerének első lépcsőjével, vagyis a gyulladásos reakcióval válaszol. Ez a folyamat pedig komolyabb betegségek kialakulásához, valamint elhízáshoz vezethet.

A BeSlimmer egy igazán forradalmi és sokoldalú súlycsökkentő étrend-kiegészítő, amely a világ gyógyító kultúráinak legjavát tartalmazza a kapszulákban. Megalkotásánál pedig a szervezetben fellépő esetleges gyulladásokra és a szervezet által megkötött víz kezelésére is gondoltak. Phyllanthus amarus tartalmának köszönhetően a BeSlimmer gyulladáscsökkentő és vízhajtó tulajdonságokkal is rendelkezik.

kotorofu

Phyllanthus amarus

Kesernyés ízű, kisméretű, egynyári cserje, amelyet kőtörőfű néven is ismerhetünk. Az indiai népgyógyászat elsősorban gyulladáscsökkentésre, valamint a vérzsírszint- és a vércukorszint normalizálására használja ezt a növényt. Emellett a kőtörőfű az emésztés gyorsítására is pozitív hatással van. Kontrollálja a zsíranyagcserét, amelynek köszönhetően képes támogatni a testsúlycsökkentő folyamatokat. Továbbá a kőtörőfű markáns gyulladáscsökkentő tulajdonsága mellett kiváló vízhajtó is egyben. Fogyókúra során ez is egy elengedhetetlen tulajdonság, hiszen a vizesedés és a méreganyagok felszaporodása is okozhatja a plusz kilók kialakulását és a sikertelen fogyást.

BeSlimmer az éhezés mentes karcsúságért!

Ez az igazán sokoldalú, elszánt és eredményes kapszula az egyik legeredményesebb kombinációval segíti a fogyókúrázók küzdelmét. Hatásának titka a 100%-ig természetes összetevőkben rejlik. A 4 féle gyógynövény mellett krómot is tartalmaz a legtökéletesebb hatás érdekében.

Az eredményes zsírégetés és súlycsökkenés során számos tényezőre figyelni kell. A BeSlimmer megalkotásánál a fontos pontokat is figyelemmel kísérték, így egy igazán sokrétű terméket hívhatunk segítségül a súlycsökkenés során. Az évezredes múltú hatóanyagoknak köszönhetően a BeSlimmer a lemondások nélküli fogyást támogatja.

BeSlimmer segítségével:

  • hatékonyan érhető el a vízhajtás
  • szabályozhatóak az anyagcsere folyamatok
  • befolyásolható a jóllakottság érzet
  • stimulálhatóak a zsírbontást segítő receptorok
  • beállítható a vérzsírszint

Ezek a tulajdonságok pedig a következő összetételnek köszönhető:

  • Fucus vesiculosus
  • Citrus Aurantuim
  • Phyllanthus amarus
  • Juniperus communis
  • króm

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiakat nehezebb rávenni a fogyókúrára. Gönczi Gábornak sikerült a BeSlimmerrel a célt elérnie. Önnek is Sikerület!

 

Diétás termékek

Ukko tea Fogyasztóteakeverék 150g

Ukko tea Fogyasztó teakeverék 150g

Mate tea, zöld tea, fahéj, gyömbér, kapor, koriandermag és fodormenta teakeverékével a tartós és hatékony fogyás eléréséért.

Ár: 3490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!