Juniperus Communis

BeSlimmer - Gönczi Gábor fogyásának titka

Ez az igazán sokoldalú kapszula több fronton is képes támogatni a súlycsökkentő folyamatot, amelyhez Juniperus Communis, ismertebb néven a közönséges boróka is nagy mértékben járul hozzá.

Közönséges boróka - Juniperus Communis

A Juniperus Communis fűszer- és gyógynövény, amely a citrusfélék családjába tartozó örökzöld. Az északi félteként a legelterjedtebb, azonban hazánkban is megtalálható. A népgyógyászat a sötét, kékesfekete színű, viaszos szemű tobozbogyóját használja. Számos jótékony hatással rendelkezik, amely gyógyhatásai régóta ismertek.

Boroka

Előnyei:

  • javítja az emésztési folyamatokat
  • gyulladáscsökkentő hatású
  • nyugtatja az emésztőrendszert
  • erős vizelethajtó tulajdonságú
  • támogatja a salakanyag
  • lerakódások kiürítését
  • hatékonyan alkalmazható a narancsbőr kezelésében
  • kedvezően befolyásolja a zsír- és szénhidrát anyagcserét

Tehát a Juniperus Communis több fronton is képes támogatni a BeSlimmer súlycsökkentő hatásait, hiszen az emésztést és az anyagcserét támogató tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan járul hozzá a testsúly normalizálásához. A közönséges boróka fő hatóanyagai a juniperin és a flavonglikozidok, amelyek mellett magas illóolaj tartalommal is rendelkezik. Olaját gyakran alkalmazzák méregtelenítő és fájdalomcsillapító kúrák részeként. Izzasztó hatásáról is ismert ez a növény, amelyet már az észak-amerikai indián törzsek is használtak különféle betegségek kezelésére.

Méregtelenítés és vízhajtás

Az álomalak eléréséhez elengedhetetlen a szervezetben felgyülemlett méreganyagoktól, illetve az elraktározott víztől való megszabadulás, hiszen ezek az állapotok is torzíthatják és ronthatják a test formáját, sziluettjét. A BeSlimmer kapszulák összetevői között található közönséges boróka, vagyis a Juniperus Communis hatásainak köszönhetően hatékonyan orvosolhatóak ezek a problémák, továbbá ezáltal támogatható a tökéletes alak felé vezető út.

A hatékony súlycsökkenés számos pontos elcsúszhat, azonban a BeSlimmer megalkotásánál ezeket is figyelembe vették, amelynek köszönhetően került az összetevők közé 4 féle gyógynövény és a króm is. Az éhezés nélkül elérhető alak, amelyet a BeSlimmer a fogyasztók számára biztosít, elsősorban az évezredes múltú hatóanyagok tökéletes összhangjának és harmóniájának köszönhető. A BeSlimmer ugyanis a különböző kultúrák gyógyászatát egyesítve küzd meg a jojó effektussal, az állandó éhséggel és az édesség iránti vággyal. Hatékony segítséget ad bárki számára a makacs zsírpárnák eltűntetésében.

BeSlimmer - Lemondások nélküli álomalakért az évezredes múltú hatóanyagokkal!

Diétás termékek

Ukko tea Fogyasztóteakeverék 150g

Ukko tea Fogyasztó teakeverék 150g

Mate tea, zöld tea, fahéj, gyömbér, kapor, koriandermag és fodormenta teakeverékével a tartós és hatékony fogyás eléréséért.

Ár: 3490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!